Vidste du?

Skrevet: januar 15, 2012, af i Alle Nyheder, Privatalarm
Nedenfor finder du lidt nyttig information omkring forskelle på alarmsystemer.

Tyverialarm eller varslingsanlæg.
I dag er en tyverialarm ikke nødvendigvis ”bare” en tyverialarm. Afhængig af tyverialarmens model kan den udvides til et mini varslingsanlæg, som kan overvåge ikke bare indbrud, men også brand, gasudslip, oversvømmelse m.m.
Samtlige af vores alarmsystemer kan udvides med sensorer, som opdager brand, gasudslip m.m.
Du kan således vælge at udvide systemet, så du og / eller andre får besked, hvis der opstår nødsituationer i hjemmet, næsten uanset hvad dette skyldes, så du kan reagere hurtigt på dette.

Forskel på dyre og billige tyverialarmer
Både de billige og dyre tyverialarmer kan registrere indbrud og alarmere med en sirene. Mange af alarmsystemerne kan også sagtens informere om dette med et opkald eller en SMS.
Forskellen på alarmsystemerne ligger oftest i antallet af ekstrafunktioner, samt finish og materialer. Endvidere kan der være en stor forskel på antallet af tilgængelige sensorer til de enkelte modeller og dermed ens muligheder for at opgradere og udvide alarmsystemet med smarte nye løsninger. Vi er altid på udkig efter nye typer af sensorer og måder at udvide vores alarmsystemer på, så vores kunder kan sammensætte et alarmsystem til deres individuelle behov.

Du kan gå direkte til vores internetbutik ved at klikke på en af nedenstående varekategorier;

Skrevet af

Danish Security Company ApS forhandler tyverisikring i høj kvalitet til fornuftige priser. Vores varesortiment indeholder tyverialarmer og videoovervågning til både private og virksomheder. Vi rådgiver gerne i valget af tyverisikring samt i installation og brug af dette. Se vores udvalg i internetbutikken eller kontakt os, hvis du behøver mere information eller ønsker rådgivning.

Ingen Kommentarer Endnu.

Skriv et svar