Vagtordning eller Nabohjælp?

Skrevet: april 15, 2012, af i Alle Nyheder, Tågesikring, Videoovervågning
Skal man vælge en vagtordning eller nabohjælp?
Herunder kan du læse om fordelene ved disse ordninger, og hvorfor vi mener, at nabohjælp oftest er det bedste valg.

Ved flere af de største danske leverandører af alarmsystemer, skal man betale et løbende abonnement, når man bestiller et alarmsystem. Opsiges abonnementet, tilbageleveres tyverialarmen.
Hos andre selskaber, herunder vores – Danish Security Company ApS, køber man alarmsystemet og ejer dette 100%, uden udgifter til et dyrt løbende abonnement. Man betaler således KUN én enkelt gang, hvorefter man ikke behøver betale yderligere.
Man kan så stille spørgsmålet, om hvad man får ekstra ved at vælge en tyverialarm med abonnement. Svaret er groft sagt, at man oftest får en vagt ud, hvis alarmsystemet alarmerer. Ordningen varierer naturligvis fra selskab til selskab og fra abonnement til abonnement.
Dette er naturligvis en fin service, men ofte viser reaktionstiden sig for disse vagter at være så langsom, at deres job i høj grad blot går ud på at dække af efter de allerede forsvundne tyveknægte.
Dette er naturligvis ligeledes en fin service, men spørgsmålet er, om det også er de mange penge værd, som et abonnement med vægterudkald koster.
Dette må være op til den enkelte at vurdere, men det kan dog konstateres, at mange fravælger abonnementet og køber en privatalarm uden abonnement og uden yderligere udgifter.

Har man et godt forhold til sine naboer, er det langt mere effektivt at lade disse få en SMS eller opringning ved alarmering. Naboen kan langt hurtigere end en vagt observere, om der er personer eller køretøjer i nærheden af huset og tilkalde politiet, hvis der er et indbrud i gang samt eventuelt notere sig nummerpladen på mistænkelige køretøjer. En nabohjælpsordning koster ikke noget, og den er typisk langt mere effektiv end en vagtordning, hvor vagten måske ankommer, når dine værdier og tyvene er over alle bjerge.

Du kan gå direkte til vores internetbutik ved at klikke på en af nedenstående varekategorier;

Skrevet af

Danish Security Company ApS forhandler tyverisikring i høj kvalitet til fornuftige priser. Vores varesortiment indeholder tyverialarmer og videoovervågning til både private og virksomheder. Vi rådgiver gerne i valget af tyverisikring samt i installation og brug af dette. Se vores udvalg i internetbutikken eller kontakt os, hvis du behøver mere information eller ønsker rådgivning.

Ingen Kommentarer Endnu.

Skriv et svar