Overvågning

Videoovervågning giver dig gode beviser og kan hjælpe til at opklare mange forskellige typer af forbrydelser.

Videoovervågning er særdeles effektivt til at forhindre indbrud, hærværk og vold i et område. Med en smart DVR (Digital Video Recorder) har du mulighed for at overvåge og optage video fra flere kamera på en gang. Du vil ligeledes kunne se live begivenheder fra de forskellige kamera via internettet eller fra din mobiltelefon. DVR optageren kan desuden fjernbetjenes fra en PC med internetadgang, således at du nemt kan se optagelser fra din virksomhed, mens du er hjemme eller omvendt. Optagerne fås typisk med videoindgange fra mellem 2-16 kamera, men vi kan ved forespørgsler også nemt levere optagere, som kan håndtere videooptagelse fra såvel 32 som 64 overvågningskamera ad gangen.
Optagernes høje kvalitet med H.264 billedoptagelse sikrer dig et godt videoovervågningssystem med gode optagelser.
Overvågningsbillederne kan ses på et tilsluttet TV eller computerskærm, ligesom overvågningen trådløst kan ses fra en PC med internetadgang eller en mobiltelefon fra et hvilket som helst sted i verden.

Med vores pakkeløsninger til videoovervågning er du sikret en rigtig fornuftig pris på en god overvågningsløsning med næsten alt, hvad du behøver for at komme i gang med at overvåge hjemmet eller virksomheden.

Det er vigtigt, at DVR optageren bliver suppleret med nogle gode kamera, for at sikre at billedkvaliteten er i top. Jo bedre billeder, des lettere bliver politiets arbejde med at finde forbryderne efterfølgende.

Vi forhandler nogle rigtig gode CCD kvalitets kamera med super farveoptagelse om dagen og sort/hvid optagelse om natten. Disse kan efter ønske og behov købes i hærværkssikre Dome (halvkugle) metalkabinet samt med nattesyn helt ned til 0 lux. De indbyggede IR LED sikrer dig optagelser, selv i total mørke.
De fleste vælger i dag kamera med en opløsning på 420 – 700 TVL (Horisontale TV linier)
420 TVL giver et godt billede, hvor det er let at genkende personer, som fanges af kameraet. På nogle tankstationer og virksomheder, hvor der er behov for at kunne aflæse en nummerplade på stor afstand, benyttes ofte 1-2 MP kamera.
Vi er, som relativt få danske virksomheder, leveringsdygtige i IP66 vandtætte IP kamera med op til 5 MP og et IR nattesyn på 50 meter.

Videoovervågning kan med fordel supplere en tyverialarm. Tyverialarmen vil således ringe op ved indbrud, og du kan straks via din PC eller mobiltelefon se live optagelse fra dine kamera, for at konstatere om der er tale om et indbrud og tilkalde politiet til direkte udrykning.